Stationery collectie bij & Other Stories: meet the Gift Shop

Bij de voorstelling van hun nieuwe ‘Gift Shop’ concept hadden ze mijn aandacht vanaf de eerste zin “We gaan heel graag naar tentoonstellingen en musea en een van de meest opwindende onderdelen van die ervaring is de gift shop”. In een museum kan ik soms ook meer tijd in de shop doorbrengen, dan effectief de expo te bezoeken. Ik hou ervan om te snuisteren in de kunstboeken, originele accessoires en je ontdekt er steeds speciale geschenken die je nergens anders kan vinden. & Other Stories creëert een eigen versie van een gift shop en presenteert er spullen die de stijl van de ateliers weerspiegelen.

 

De ateliers in Parijs en Stockholm ontwierpen ieder een eigen collectie met elk hun eigen stijl. De Parijse collectie ademt glamour en werkt met leder en goudaccenten. De traditionele Franse kleuren rood, blauw en wit zien we ook in verschillende items terugkomen.

 

& Other Stories - Gift Shop - Paris collection

Parijs collectie

 

Bij de stukken uit de selectie van Stockholm komt duidelijk de Scandinavische stijl naar voor. Er werd gewerkt met marmermotieven en hoogblauwe tinten.

 

& Other Stories - Gift Shop - Stockholm collection

Stockholm collectie

 

Dit zijn alvast mijn favorieten:

 

 

 

De gift shop is beschikbaar in alle winkels van & Other Stories en op stories.com.

 

Geef een reactie