Kunstige designbomen voor kerst

Onder andere Koen Van Mechelen, Hans Op de Beeck, Muller Van Severen, Edith De Kyndt en Glenn Sestig Architects ontwierpen een eigen variatie op een kerstboom voor de Belgische editie van ‘The Designers’ Christmas Trees’, een initiatief van ‘BIG against breast cancer’. Wil jij ook zo’n kunstige boom in je huis? Het kan! Want de ontwerpen worden geveild op 30 november.

 

Breast International Group, kortweg BIG, is een vereniging dat de wereldwijde samenwerking tussen verschillende onderzoeksgroepen in de strijd tegen borstkanker stimuleert. Het is een initiatief van de Belgische professor Martine Piccart en haar Zwitserse collega Aron Goldhirsch.

Voor de 3e maal op rij organiseert BIG The Designers Christmas Trees’ in België. Grote namen uit de Belgische mode, design, hedendaagse kunst en architectuur leven hun artistieke bijdrage voor een herinterpretatie van de traditionele kerstboom.

 

Mullervanseveren

Muller Van Severen

 

KoenVanMechelen

Koen Vanmechelen

 

HansOpDeBeeck

Hans Op De Beeck

 

ClioGoldbrenner

Clio Goldbrenner

 

Stella McCartney

Stella McCartney

 

De exemplaren worden geveild tijdens een galadiner op 30 november in The Hotel in Brussel. De opbrengst gaat naar ‘BIG time for a baby’, een project dat vrouwen met een kinderwens begeleidt bij hun hormoontherapie na borstkanker.

Inschrijven voor het diner en meer informatie over BIG vind je op deze site.

 

Foto’s: © Etienne Tordoir & Peter Schultz/Catwalkpictures

Geef een reactie