Artiesten ontwerpen verzamelaarscapsules voor Bernard-Massard

Vier jonge tekenaars, waaronder twee Belgische talenten, werden door Bernard-Massard uitgenodigd om de kurk van de cuvées te personaliseren. Bovendien maak je kans om de originele werken van de artiesten te winnen als je tijdens de komende feestperiode een fles bubbels koopt.

Er waait een frisse wind bij de Luxemburgse producent van schuimwijn. Bernard-Massard stelde twee Belgische en twee Luxemburgse artiesten voor de uitdaging hun creatieve vrije loop te laten gaan en de capsules van de flessen te herontwerpen.

 

Vexx

Vince Okerman is een jonge kunstenaar uit Sint-Genesius-Rode, gespecialiseerd in doodles. In 2014 startte hij met beeldende kunst naar aanleiding van een tekenwedstrijd die door grafisch designer Musketon op Instagram werd georganiseerd. Finaleplaatsen, verschijningen in tijdschriften en meer dan 39000 volgers op zijn Instagram (@vexx_art) maken van Vexx een naam om te onthouden.

http://www.vexx-art.com

 

Vexx1

Sumo

 

Line Helleputte

Line, geboren in Brussel in 1984, haalt haar inspiratie uit de Angelsaksische cultuur en gebruikt verschillende technieken zoals collage, schilderkunst, graffiti en grafische kunsten. Ze maakt bij het schilderen geen gebruik van traditionele verfborstels of penselen, maar creëert haar abstracte werk met behulp van visitekaartjes.

http://www.linehelleputte.com

 

Line Helleputte

Helleputte

 

Sumo

Christian Pearson, aka Sumo, staat in Luxemburg bekend om zijn kleurrijke graffiti die de muren van de stad opvrolijken. Daarnaast richt hij zich tot andere formats zoals zelfklevers, affiches en ook schilderkunst. Hij nodigt de kijker uit om zich te verliezen in details en de grenzen van het doek te vergeten.

http://www.sumo.lu

 

Sumo1

Sumo

 

Eric Mangen

Deze Luxemburgse artiest begon met graffitikunst eind jaren ’90 op de speelplaats van zijn school. Nadat hij een periode in Barcelona vertoefde, kwam hij in contact met verschillende lokale kunstenaars en begon hij te schilderen. Momenteel concentreert hij zich op schilderijen en muurfresco’s in eigen land.

http://eric-mangen.squarespace.com

 

Mangen1

Mangen

 

Win

Om deze belangrijke gebeurtenis alle luister bij te zetten heeft Bernard-Massard een wedstrijd georganiseerd. Koop een fles bubbels en maak kans op talrijke prijzen, waaronder de werken van de kunstenaars! Op de achterkant van de verzamelaarscapsule staat de link waar je kan deelnemen aan de wedstrijd, die nog loopt tot en met 15 januari 2016. Dit zijn de werken die je in de wacht kan slepen.

 

Vexx

Vexx

 

Line Helleputte

Line Helleputte

 

Sumo

Sumo

 

Eric Mangen

Eric Mangen

 

Good luck!

Geef een reactie